Αναζητηση της απολυτης αληθειας

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Και οι bloggers έχουν ψυχή...και διλήμματα

Λοιπόν όσοι με ξέρουν μπορούν να αναγνωρίσουν ότι τηρώ τις υποσχέσεις μου. Εδώ υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Το blog έχει αποκτήσει το φανατικό κοινό του (άκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως εμφανίστηκε πανό στα γήπεδα, Πρίσμα ζεις για πάντα Αεκτζής - όλοι καταλαβαίνουμε γιατί εξαφανίστηκε η λέξη Κόκκινο μπροστά από το Πρίσμα).

Οπότε αποφάσισα παρότι δεν έχει λήξει η προηγούμενη ψηφοφορία να διεξάγω νέο γκάλοπ που θα διαρκέσει όλο το Φεβρουάριο για να καθορίσει την έκβαση του blog.

Υ.Γ. Οι σ. στις Αντιγειτονιές επισήμαναν πως δεν συμπεριλήφθησαν στο γκάλοπ. Δεν πρόκειται για παράληψη αλλά για πολιτική απόφαση να μην συμπεριλάβω τους σοβαρούς της παρέας. Η μόνη παράληψη αφορούσε τοδονητή. Αλλά αυτά θα τα πούμε στην πολιτική ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του γκάλοπ η οποία άσχετα με την κατάληξη του blog θα αναρτηθεί.

6 σχόλια:

ΚΚ είπε...

Είσαι το συνώνυμο της συνέπειας, σαν την ΚΟΕ ένα πράμα. Εγώ σύντρολλοι λέω να απαντήσουμε στον εμπαιγμό και να μην ψηφίσει κανείς!!! Όχι στις πρισμοκάλπες, οι ελπίδες μας στους αγώνες! Μη δώσετε τη συναίνεση σας!
Τη μία αλλάζει τα χρώματα, την άλλη μας λέει θα το κλείσει... ΄Ασε που έχω μείνει μόνος μου πια να σχολιάζω εδώ μέσα. Μην του δίνετε θάρρος λοιπόν γιατί θα κάνει και χειρότερα.

ΚΚ είπε...

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: συνέπεια, εκλογική απεργία, Ρούντι, χαμαιλέοντας, ζομπονοτυρόπιτα

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Προχώρα και ασ' τον να λέει τον από πάνω! Μάλλον ζηλεύει! Οι συχνές αλλαγές δείχνουν ανθρώπους ανήσυχους που ψάχνονται και δεν επαναπαύονται στα κεκτημένα. Το αντιγειτονές έχει αλλάξει τρεις φορές μέχρι τώρα και είναι σε φάση αναζήτησης νέου λουκ!
Οι εκλογές σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμες στο κίνημα και μια από αυτές είναι το γκάλοπ. Ψηφίζω υπέρ της διατήρησης του blog!
Άκου σοβαρός! Σαν παππού με κάνεις να νοιώθω!

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

Συμφωνώ με όσα λες. Μήπως νοιώθεις παππούς επειδή είχες πρόσφατα γενέθλια? Χαιρετίσματα από τις Κάτω Χώρες!

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Μικρός είμαι ακόμη ρε! Το πολύ πολύ αν δεν ήμουν Κνίτης τότε (μπρρρρ!)να ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη των Αγ. Κινήσεων!!! Να ΄σαι καλά και μην καταργήσεις τίποτα.

Jean Sacque είπε...

Μην τον ακους ρε τον άθλιο ΚΚ. Τα λέει γιατι θέλει εδώ και καιρό να φτιάξει δικό του blog και δεν το κάνει, γι' αυτό το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σχολιάζει σε blogs άλλων, με σκοπό μάλιστα να βγει αυτός καλύτερος. Ελπίζουμε να συνεχίσεις είτε με αυτό είτε με άλλο στυλ. Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε. Αυτό θα το δεις εσύ.