Αναζητηση της απολυτης αληθειας

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Κίνημα κλειστό

Όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με το κίνημα (λίγο δηλαδή) το σύστημα έδειχνε μια ιδιαίτερη προτίμηση στο να επιτίθεται κατά την περίοδο διακοπών και εορτών. Νόμοι αντιλαϊκοί στα θερινά τμήματα της βουλής, οι σιωνιστές φονιάδες να χτυπούν τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη Χριστουγεννιάτικα κτλ.

Και το κίνημα? Δυσκίνητο λόγω στομαχικών διαταραχών από τα πολλά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Μέχρι και οι φανατικοί e-αγωνιστές κρεμάνε τα ακουστικά, απομακρύνουν ποντίκια και πληκτρολόγια και κάνουν χρήση (κάθε Χριστούγεννα-Πάσχα-καλοκαίρι) της επιλογής Κλείσιμο Υπολογιστή.

Λογική η θέληση για ξεκούραση σταχανωφικέ μου επισκέπτη, πλέον εσύ έχεις απομείνει μόνο, κατάλοιπο μιας άλλης εποχής, με χιόνια και βροχές να πατάς F5 στο indymedia και στα blogs για να μην χάσεις ούτε λεπτό ενημέρωσης.

Μοναδική (πραγματικά) παραφωνία το ΠΡΙΝ που δεν ενημερώνει την περίοδο που ενημερώνουν όλοι (πλην εκλογών) και ενημέρωσε την ιστοσελίδα του Χριστουγεννιάτικα δίνοντας χαρά στην αυτοεξόριστη πρωτοπορεία. Η "νέα εργατική βάρδια", το "πρεκαριάτο", οι σταζίερς που λέει και το ΠΡΙΝ (αυτά τα γαλλικά τα μάθανε από τον καιρό που στείλανε τον παλιό συμμαθητή του σπαρίλα στα Παρίσια, μέχρι τότε επέμεναν ελληνικά) ζει ανάμεσά μας και ανανεώνει τις ιστοσελίδες μας, αμισθί ή έστω μαύρα και κάτω από όσα προβλέπει η ΣΣΕ εργαζόμεν-η/οι και τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές χωρίς δώρο του Πάσχα και των Χριστουγέννων πέρα από κανα βιβλίο που κονομάει τζάμπα και καλά για βιβλιοπαρουσίαση. 

Αφορμή γι αυτά δεν στάθηκε μόνο η ανανέωση στο ΠΡΙΝάκι - το σπίτι του λαού να μεταφέρει τις ευχαριστίες μου - αλλά και το κόμμα του λαού και αφορά καταγγελία για τη στάση του κόμματος σύμφωνα με επιστολή που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο http://syspeirosi.wordpress.com/2009/12/21/περικοπές-και-στον-ριζοσπάστη/ της πρώην έμμισθης συντρόφισσας (το πρώην πάει στο έμμισθη) Μαρίας Περγαντή του γραφείου Β. Ελλάδας του "Ριζοσπάστη". Το απολίθωμα λόγω εντοπιότητας αλλά και αντικειμένου (γνωστικού-επιστημονικού δεν θα τα χαλάσουμε εκεί) ίσως μπορεί να συνεισφέρει στην κουβέντα. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο μου χτύπησε πολύ άσχημα γιατί μου θύμησε το "σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν". Διότι πέρα από blogger είμαι και άνθρωπος.

2 σχόλια:

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Αρχηγέ το έμαθα από σένα και μένω άναυδος. Άμεσα δε μπορώ να συνεισφέρω σε κάτι πέραν απ' το να πω ότι η μαρία είναι νέα κι ότι πέρασε στη σχολή του απθ για να πάρει και το πτυχίο.
Μπορώ όμως να τη ρωτήσω αν τη συναντήσω και να μάθω περισσότερα. Με τι καρδιά να είναι νυν στο δεύτερο, όταν γίνεται πρώην με τέτοιο τρόπο στο πρώτο...

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

Η πληροφορία που έφερες σ' εμάς είναι πολύ σημαντική. Για μένα ως ερασιτέχνης στα πάντα το ότι επέλεξε να μπει στην διαδικασία να το σπουδάσει εκ των υστέρων δείχνει δύο πράγματα. Μια αγάπη γι αυτό που κάνει ή σεβασμό για τον αναγνώστη αν όχι και τα 2 όπως επίσης και την μη "δημοσιοϋπαλληλική" αντιμετώπιση που θα μπορούσε να έχει ως έμμισθη. Κάτι που μπορεί άνετα να διανθήσει κάποιος με πολύ "κομμουνιστική επάρκεια", σκατά στη μορφή το περιεχόμενο είναι που μετράει και το περιεχόμενο είναι ταξικότατο κτλ.
Αυτό κάνει το όλο θέμα ακόμη πιο προβληματικό από τη μεριά του Ρίζου, διότι άλλο να σε απολύουν από τον "Αδέσμευτο Τύπο" του Δημήτρη Ρίζου κι άλλο να σε απολύει η Συντακτική Επιτροπή του Ρίζου.
Έχεις ένα μέλος του κόμματος που παλεύει να βελτιώσει αυτό που προσφέρει στο Κόμμα ενώ παράλληλα έχει και πρόβλημα υγείας που αμφιβάλλω αν δεν σχετίζεται άμεσα με τη φύση της εργασίας. Κι εσύ του λες τον μπούλο? Αυτό για το οποίο στις σελίδες του ίδιου έντυπου καταγγέλλεις πως κάνει το κεφάλαιο.
Σε λίγο θα ανακοινώσει και η ΚΕ τουδονητη πως απολύθηκε ο σχιζοφρενής οικοδόμος με το καδρόνι μετά από διάστρεμμα καρπού που προκάλεσε ο ίδιος σε σύγκρουση με γνωστούς-άγνωστους προβοκάτορες για να πάρει αναρρωτική προκειμένου να πάει εκδρομή με το αίσθημα στον Αη-Στράτη και πως καθήκοντα Συντάκτη αναλαμβάνει ο Πρωκτούλης ο οποίος με συνέπεια βαράει τους εχθρούς του λαού παραμένοντας ατσαλάκωτος.
Την καλύτερη δυσφήμιση στο ΚΚΕ την προσφέρει το ίδιο και όχι τα παπαγαλάκια α λα Πάγκαλου ρίχνοντας νερό στον ακτικομμουνιστικό μύλο δια των πράξεων.