Αναζητηση της απολυτης αληθειας

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ερυθρό Πρίσμα για πάντα

Όπως θα έχετε καταλάβει το Ε.Π. ακολουθεί την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Έχει 'χρεωκοπήσει'αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Το Ε.Π. έχει ολοκληρώσει τον ιστορικό του κύκλο, δηλαδή μια περίοδο σχετικής απραξίας ή και στασιμότητας η οποία επέτρεπε μια τακτική ανανέωση.

Η αλήθεια είναι πως το μπλογκ δεν είναι πλέον στο top-100000000000000000 των προτεραιοτήτων μου εδώ και καιρό και το έχετε καταλάβει όλ-οι/ες/α που θα έλεγε κι ένας συνάδελφος από τις Πολ. Επ. του ΑΠΘ.

Ίσως αυτή η προσπάθεια να κυοφορεί στα σπλάχνα της μια καινούργια (σαν την μήτηρ του Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτζ Τζουγκασβίλι, εφεξής Τζούγκι). Ο Τζούγκι και σήμερα αποτελεί αναγκαιότητα αλλά πρέπει να τα βγάλουμε πέρα χωρίς αυτόν. Έτσι κι εσείς χωρίς το Πρίσμα.

Βενσερέμος!

ΥΓ Η πιθανότητα το Πρίσμα να ξανάρθει σε 5 γενιές παραμένει ανοικτή...


10 σχόλια:

Jean Sacque είπε...

Χαιρετίσματα στο Πρίσμα λοιπόν (και όχι στην εξουσία) και καλό του δρόμο. Όποιος και αν είναι αυτός που θα ακολουθήσει. Η συντροφιά σου στους ζοφερούς αυτούς (και για το διαδίκτυο) καιρούς ήταν παραπάνω από θεμιτή. Ήταν αναγκαία. Αν και τα έχουμε ξαναπεί όλα αυτά όταν ήταν να επιστρέψεις στην Ελλάδα και εξέφρασες για πρώτη φορά ότι μπορεί το Πρίσμα να σταματήσει. Τώρα ακολουθώντας την αντίστροφη πορεία, συζητάμε πάλι τα ίδια; Θα δείξει.

Red Road είπε...

Το Πρίσμα πέθανε, ζήτω το Πρίσμα!!!!

Mixalis_Purple είπε...

Πρίσμα ζεις, εσύ μας οδηγείς!

KK είπε...

Η πορεία του Πρίσματος, αντιφατική και ηρωϊκή συνάμα, μπορεί να τελειώνει εδώ, όμως δεν τελειώνει. Γιατί, όπως και τα άλλα μπλογκ της τρολλομπλογκόσφαιρας, που και αυτά μας άφησαν χρόνους (μόνο μερικοί μείνανε να φυλάττουν θερμοπύλες), υπήρξε μία τομή.

Είθε δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά, με άλλη μορφή, στα τρολλιασμένα μονοπάτια της ιντερνετικής προπαγάνδας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει. Εμείς αγρυπνούμε, και πληκτρολογούμε.

Τι έγραψα πάλι πάλι ο πούστης.

Jean Sacque είπε...

Ρε ΚΚ έλεος, πάλι καλά που δεν ξανασχολίασες στο δικό μου μπλογκ. Εδώ από πάνω κανείς δεν βγάζει νόημα από αυτά που γράφεις.
Τι θα πει:"Γιατί, όπως και τα άλλα μπλογκ της τρολλομπλογκόσφαιρας, που και αυτά μας άφησαν χρόνους, υπήρξε μία τομή.";;;
Όποιος βγάζει νόημα ας μου στείλει ένα μέιλ.

Υ.Γ. Φαίνεται εκεί στην Πλάτη από το πολύ αραλίκι και την τσόντα σου έχει χαζέψει κακομοίρη μου...

ΚΚ είπε...

Ναι ενώ εσύ σα φαντάρος ξεσκίστηκες! Ο,τι κατάλαβες κατάλαβες.

Jean Sacque είπε...

@ΚΚ
Μόνο αυτό;
Κάτι πιο ουσιαστικό για την τοποθέτησή σου έχεις να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Όχι

kontoxontros είπε...

Νταξ μην τρελένεστε. Όταν χωρίσει θα επιστρέψει σε εμάς...

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

Ο φιλογάλλος θεσσαλός έχει δίκιο για άλλη μια φορά. ΚΚ λες μαλακίες όπως κι ο κοντόχοντρος βέβαια παρότι ο τελευταίος δικαιούται λόγω της πολιτικής του ένταξης.

Ο κύκλος κλείνει με τη σειρά που άνοιξε (more or less). Σπαρίλας, Τόνι Ριγκατόνι, Πρίσμα (δεν ξεχνάμε τονδονητή) και τόσοι άλλοι e-προλετάριοι δεν άντεξαν την πίεση της (α)ταξικής απαλεψιάς και αντί να προχωρήσουν σε ανίερες συμμαχίες και ευκαιριακές συνενώσεις από τις οποίες βρίθει ο (διαδικτυακός) μας χώρος αποφάσισαν να αποσυρθούν. Ας μας κρίνει η e-στορία!

Βέβαια πολλοί άλλοι συνεχίζουν ή έχουν κινήσει και προφανώς και τους στηρίζουμε πνευματικά (ή και με σχόλια).

Βενσερέμος!