Αναζητηση της απολυτης αληθειας

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Πολιτική Ανακοίνωση του Ερυθρού Πρίσματος

Το Ερυθρό Πρίσμα, πιστό στην υπόσχεσή του στις e-μάζες εξέδωσε πολιτική ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των δυο ψηφοφοριών που διεξήγαγε στο πρόσφατο παρελθόν.

Ως προς την ψηφοφορία περί bloggers, η γραμματεία του Π.Γ. της Κ.Ε. του blog αποφάσισε ομόφωνα (1 στους 1) τα εξής.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να πει κανείς με μια πρώτη ματιά πως χαρακτηρίστηκε από την πρωτόγνωρη συμμετοχή. Ουδέν αναληθέστερο. Χαρακτηρίστηκε από πρωτόγνωρη νοθεία εκατέρωθεν. Υπήρξαν μια σειρά από καταγγελίες αλλά και παραδοχές γι αυτό. Υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή έγινε εν αγνοία των δυο ηγετών το διbloggerισμού και από υπερβάλλοντα ζήλο των οπαδών των. Ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα όσο κι αν χτυπιέται ο Jimmy Carter. Το διαβλητό αυτό σύστημα μας υποχρεώνει όπως την επόμενη φορά που θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε ψηφοφορία επί τόσο σημαντικού ζητήματος, αυτή θα γίνει δια της ανατάσεως της χειρός (μέσω webcam). Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η οπορτουνιστική (πλην τίμια) παρέκκλιση απέδειξε την τιμιότητά της όταν απεφάσισε να μη νοθεύσει το αποτέλεσμα την ύστατη στιγμή.

Ως προς τη δεύτερη ψηφοφορία. Με οριακή πλειοψηφία 27/53 υπερίσχυσαν οι φίλοι, οπαδοί και λοιποί αργόσχολοι του blog. Παρά το γεγονός πως θεωρούμε το αποτέλεσμα ως ένα πρώτο ενθαρυντικό βήμα (πόσο μάλλον που η δεξιά αντιπολίτευση απέσπασε πολύ μικρότερο ποσοστό, μικρότερο κι από το άθροισμα των διαφόρων άλλων μεσοβέζικων τοποθετήσεων) δεν μπορούμε παρά να προβληματιστούμε. Σε πρώτη φάση το blog θα μπει σε μια φάση εσωτερικής και θεωρητικής αναζήτησης. Δεν θα αλλάξουμε όνομα. Είμαστε υποχρεωμένοι να το αναφέρουμε αυτό μιας και ακούστηκαν φήμες περί "Όμιλος για την Μελέτη της e-παναστατικής θεωρίας" και Α/Πρίσμα. Επίσης δεν έχει διαγραφεί κανένα μέλος του Ερυθρού Πρίσματος από της σταλινική τάση του blog η οποία βρίσκεται σε (απόλυτη) ειρηνική (και αρμονική) συνύπαρξη με την μαοϊκή τάση.

Υ.Γ. Η 6η πρωϊνή της 23ης Μαρτίου θα με βρεί να μάχομαι επί Αθηναϊκού εδάφους. Καλώ όλες τις δυνάμεις της e-παναστατικής bloggerικής αριστεράς (άντε και τους ρεβιζιονιστές που τους τρώει το στρες) σε συνάντηση στο άβαταρ των εξαρχείων.

5 σχόλια:

antigeitonies είπε...

Τι ώρα;

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

Εάν αναφέρεσαι στη συνάντηση ο τόπος και η ώρα θα ανακοινωθεί σύντομα, όπως και η μέρα. Ως τόπο προσανατολίζομαι στο να καλέσω τις e-μάζες στη Γραβιάς 10-12 στο καφε-βιβλιοπωλείο "Εκτός των Τειχών" για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα.

Σπαρίλα άσε την αρθρογραφία και πιάσε τα τηλέφωνα.

Jean Sacque είπε...

Η πολιτική σου ανακοίνωση εμπνέει για άλλη μια φορά τις e-μάζες. Οι φανατικοί σου αναγνώστες περιμέναμε πως και πως να διαβάσουμε για τα αποτελέσματα καθώς πολλή σπέκουλα έπεσε στις εξω-e-συζητήσεις σχετικά με το όλο θέμα. Η γραμμή όμως για άλλη μια φορά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το πρίσμα μας παρέχει τα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να ερμηνεύσουμε τον κόσμο γύρω μας με τα σωστά κριτήρια. Καλή συνέχεια στους αγώνες!

parekklisi είπε...

Βασικά η αλήθεια είναι ότι δεν αποφάσισα να μη νοθεύσω τη ψηφοφορία, απλώς ξέχασα την ημερομηνία που έληγε και δε πρόλαβα.

Jean Sacque είπε...

Δες και αυτό: http://antigeitonies.blogspot.com/2010/03/blog-post_1320.html
Και μάλιστα πριν τελειώσει και η τελευταία ψηφοφορία.