Αναζητηση της απολυτης αληθειας

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

It's the final countdown

Λιγότερο από δυο εβδομάδες για την επάνοδο...νέα ζόρια (άντε βρες σπίτι, φράγκα για το σπίτι κτλ) αλλά και ψυχική ηρεμία. Αυτό γιατί οι πορείες που για ένα χρόνο και κάτι μήνες κατά βάση αποτελούσαν εικόνα στις ειδήσεις ή στο indymedia, οι συζητήσεις αντί να γίνονται μετά φραππέ και οργάνων γίνονταν στα msn, το skype και άλλα εργαλεία του σατανά.

Με ΠΑΣΟΚ κατεύθασα για πρώτη φορά στη Σαλονίκη και με ΝΔ την άφησα πίσω, τώρα ξαναμανα ΠΑΣΟΚ. Δεν γίνεται να ξανάρθει κι η δραχμούλα την οποία επίσης πρόλαβα το σωτήριο έτος 2001?

Η αλήθεια είναι πάντως πως ως ελληνικό κίνημα ανοίκουμεν εις την ανατολή. Εδώ στη δύση είναι βαθιά νυχτωμένοι, λίγο οι γεννέτειρες της κομμούνας και του Μαρξ παλεύουν κατά καιρούς να μας πείσουν πως δεν είναι έτσι τα πραγμάτα αλλά θέλουν πολύ ακόμη για να πας πείσουν...Εδώ στις Κ. Χώρες το μόνο που μας σώζει είναι να σπάσουν τα φράγματα και να βυθιστούν ως έχουν...αφού όμως πρώτα απογειωθεί η εταιρία του Βγενόπουλου που θα με φέρει πίσω στα "πάτρια" εδάφη.


Ευκαιρία να δω και καμιά καλή ταινία με παρέα καμιά Πέμπτη στη Σφεντόνα (ΚΚ: θα φέρω εγώ το dvd για να είμαι σίγουρος πως δεν θα κολλάει),  το Ζαν Σακ σε καμιά άδεια, να ξαναπάω για καφέ στην πρωτεύουσα με το Σπαρίλα, να γνωρίσουμε από κοντά το Μπρέζνιεφ και τα άλλα παιδιά...και άμα λάχει μπορεί να ανανεώσω και το Πρίσμα με κάτι πιο σοβαρό γιατί πολύ αυτοαναφορικό καταντάει και με βαριέμαι.

1 σχόλιο:

reddove είπε...

αντε σε περιμενουμε με το καλο

και ενα τραγουδι αφιερωμενο σε εσας τους ξενιτεμενους http://www.youtube.com/watch?v=K3mjQGPsNZs