Αναζητηση της απολυτης αληθειας

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Πάμε ξανά σαν άλλοτε

Πριν κανα χρόνο και βάλε επιχείρησα να γίνω blogger. Καλά-Καλά δεν τα κατάφερα να το στήσω και γι αυτό με δημοκρατικές διαδικασίες το διέγραψα. Πέρασε κάποιος χρόνος ώσπου και έκανα τα δειλά μου βήματα ως σχολιαστής, προετοιμάζοντας τις ιντερνετικές μάζες γι αυτό που έρχεται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση των Blogs για την προτροπή της να μπω στο μετερίζι των bloggers αλλά κυρίως τον Ρ.Ρ και τους συν αυτό.

Θα αναρωτηθούν διάφοροι γιατί ο Ρ.Ρ... Το τελευταίο διάστημα στην εξορία βλέπω επί ώρες στο γιουτιουμπ τον Ρ. και τους συν αυτό. Ξεκίνησα με την τοποθέτησή του στην 3η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της 1ης Συνδιάσκεψης. Ελπίζω μόνο να μην έρθει η 6η Συνδιάσκεψη η οποία θα αναιρέσει της αποφάσης της 3ης και μείνουν στα χαρτιά αυτές της 1ης. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους για μένα. Σκέψεις κατακλύζουν το φτωχό μυαλό μου, σκέψεις που ψάχνουν έκφραση. Και που να τα γράψω? Να στείλω επιστολή στο Ρίζο (αλλά λέω που να βρίσκεις τώρα άλλους 4-5 να υπογράψουν και άντε κι έβαλα στον τίτλο αποχώρηση, από που να αποχωρήσω) ή μήπως στο ΠΡΙΝ όπου χίλιοι καλοί σχολιαστές χωράνε? Για τον πρώτο το είχα λυμένο (σαν το σταυρόλεξο του οδονητή) πως δεν στέλνω. Τώρα για το δεύτερο λέω μη μου κοτσάρουν δίπλα σε καμιά διαφήμιση που τρέχει και κλείνει ο άλλος για να βγάλει το μηνιάτικό του.

Οπότε λέω δε γαμείς που δε γαμείς δε φτιάχνεις ένα blog?

Το blog έχει ως στόχο να προσεγγίσει το στυλ δουλειάς του απολιθώματος, το ερευνητικό μάτι του ριγκατόνι (που τον εκτιμώ για το παρελθόν του και για το κινέζικο ντοκουμέντο) και που άμα τα φέρει η ζωή έτσι ο sparilas μπορεί να διοργανώσει μια τριμερή όπου υπόσχομαι να τους πω σπαρταριστές ιστορίες για κινέζους και αγρίους. Τη φαντασία των sparila και τουδονητη. Από την Ο.Α. Blog τον μεστό, λαϊκό λόγο που θυμίζει ένα συμπαθή γεωργιανό μυστακοφόρο, παρεκκλίνοντας όμως στη γραμμή και τους τόνους!

Καλές Δημοσιεύσεις Σύντροφοι!

6 σχόλια:

reddove είπε...

Καλες και οξυδερκεις δημοσιευσεις το λοιπον. Το γεγονος οτι οι τοποθετησεις του μεγαλου ηγετη γνωστής πρωην μαοικης (χαρακτηρισμος που τους απεδωσαν εφημεριδες και που ποτε δεν απαρνηθηκαν) οργανωσης αποτελεσαν εναυσμα για το ξεκινημα του παροντος ιστολογιου ειναι το πλεον ενθαρρυντικο και σιγουρα απαντα τα μελη της οργανωσης για την ανασυγκροτηση των blog και μεγαλο κομματι των στενων επιρροων της θα εκτιμησουν οποιαδηποτε ειρωνικη, χυδαια, ακομψη, κακοπροαιρετη και αισχρη κριτικη προς αυτη την κατευθυνση τυχον δημοσιευτει. Επισης να σε ενημερωσω (;) οτι υπαρχει μια καινουργια προσπαθεια για το στησιμο μιας εφημεριδας της αριστερας με πρωτοβουλια της ακατονομαστης οργανωσης και της ΚΕΔΑ και η οποια διατεινεται πως φιλοδοξει να ειναι ανοιχτη σε καθε αριστερη φωνη και να αποτελεσει χωρο διαλογου της αριστερας και μπλα μπλα μπλα οποτε δε νομιζω να εχουν προβλημα να δημοσιευσουν οτι τους στειλεις.

Και σαν εμπειρος μπλογκερ και τρολιστης οφειλω αξιοποιωντας τη μακροχρονια πειρα στο τρολεταριακο κινημα να σου δωσω τις συμβουλες μου. Κατα αρχας να μην παρεκλινεις απο την ορθη τρολεταριακη αντισοσιαλφασιστικη αντισοσιαλογοκριτικη γραμμη.

Δευτερον μην αγχωνεσαι και παντα να γραφεις οτι, οπως και οποτε γουσταρεις, χωρις να σε νοιαζει αν θα αρεσουν ή ακομα αν θα ειναι κατανοητα. Μπλογκαροντας ικανοποιεις πρωτα απο ολα μια εσωτερικη σου αναγκη και δεν πρεπει να καταπιεζεις την εκφραση της.

Εν κατακλειδει, η οργανωση για την ανασυγκροτηση των blog εκφραζει την ικανοποιηση της για την πρωτη της μικρη νικη να ανασυγκροτησει ενα blog, λαμβανει ολη την πολιτικη υπεραξια και συνεχιζει ακαθεκτη μεχρι την ανασυγκροτηση ολης της επαναστατικης μπλογκοσφαιρας. Ευχομαστε στον συμπλογκερ κοκκινο πρισμα τα καλυτερα για αυτον και το ιστολογιο του.

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

Η δημιουργία αυτής της φυλλάδας είναι εν γνώση μου. Κατακρίβεια αυτή μου έδωσε και την τελική ώθηση για τη δημιουργία του blog μιας και σήμερα το μεσημέρι ανακάλυψα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο συνδέσμους με τις τοποθετήσεις του Ρ.Ρ. και φίλων από τη "συνέλευση" που έγινε για το θέμα.

Υ.Γ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο θάνατος του Λαμπράκη συμπίπτει με το νέο αυτό εκδοτικό εγχείρημα. Κοινώς, το έμαθε κι έσκασε από το κακό του.

Υ.Γ.2 Η λέξη συνέλευση έχει χάσει την ουσία της. 'Η μάλλον έχει "αναβαθμιστεί". Έχει αντικαταστήσει τις λέξεις μάζωξη, εκδήλωση, συζήτηση. Λες και από μόνη της η λέξη προσδίδει κύρος και δεν ξέρω γω τι άλλο.

reddove είπε...

ο ορος συνελευση (και ακομα πιο πολυ η "ανοιχτη συνελευση") ειναι η κληρονομια του δεκεμβρη. Εχει αντικαταστησει καθε αλλο αναχρονιστικο παλαιοκομμουνιστικο ορο. Και μια αριστερη δυναμη πρεπει να ειναι ιν και δεκεμβρικη αν θελει να αρεσει.

Οποτε εχεις τα καταλληλα ερεθισματα οπως και σωστα αντανακλαστικα και κατευθυνση στην σκεψη σου. Μη μασας πουθενα.

reddove είπε...

για να μου εγκρινει το σχολιο μου ζητησε να γραψω "enomo". Τετοιου ειδους δηλωσεις νομιμοφροσυνης ειχαμε να δουμε απο τη χουντα. Καταγγελουμε την γκουγκλ που απαιτει δηλωσεις νομιφροσυνης για να εγκινει να σχολια μελων της οργανωσης. Η τρομοκρατια δε θα περασει.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Βάλε ρε κανά σχόλιο να ενημερώσεις ότι ξεκινάς μπλοκ. Όλα τυχαία θα τα βρίσκουμε;

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο σύντροφε...